Rozlučka se sezónou 2011/2012

Sportovní část sezóny 2011/2012 jsme úspěšně zakončili udržením příslušnosti v 2. lize i pro další sezónu. Po té sportovní části musí následovat samozřejmě i ta kulturní. Celou akci bychom rádi pojali jako takovou třešničku na dortu celé sezóny. Z tohoto důvodu zveme všechny příznivce libčické házené, aby se akce zúčastnili a oslavili tak s námi pěkné 7. místo v tabulce.

Akce se uskuteční 9. června v Libčicích nad Vltavou na místním Sokoláku. V rámci programu bude sehnrán exhibiční zápas mezi druholigovým „Áčkem“ a výběrem starých pánů Libčic. Úvodní hvizd tohoto zápasu bude ve 14:00. Určitě se bude jednat o zajímavý zápas a divákům připravíme pěknou podívanou.

Následně bude připraveno pohoštění v restauraci „Na Žíněnce“, kde se bude podávat gulášek. Nebude chybět ani dobré pivečko. Vrcholem gastronomické nabídky bude pašík na rožni, který se se bude „točit“ celé odpoledné na venkovním ohništi. Celé pohoštění bude spoplatněno jednorázovým příspěvkem ve výši 100Kč/osoba. Vyšší příděl piva a dalších pochutin si samozřejmě bude každý hradit sám.

Pevně věříme, že se sejdeme v co největším počtu a bude to i jistý způsob poděkování pro naše věrné fanoušky. Těšíme se na Vás!

2 comments

Join the Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *