Vážení příznivci Libčického stolního tenisu.

Po uplynulém velmi úspěšném ročníku soutěží se pro všechny čtyři naše týmy , přihlášené do nadcházející sezóny , blíží první zápasy nového ročníku.

Pro připomenutí jsme v uplynulé sezóně v Krajském přeboru obsadili jako nováček soutěže 2. místo , v Okresním přeboru 1.třídy jsme byli také na 2. místě , v Okresním přeboru 2.třídy jsme obsadili 1. místo a v Okresním přeboru 3.třídy jsme skončili druzí .

 OBSAZENÍ SOUTĚŽÍ ROČNÍKU 2017 – 2018

SOKOL LIBČICE  A  –  KRAJSKÝ PŘEBOR 2.TŘÍDY                                             SOKOL LIBČICE  B  –  OKRESNÍ PŘEBOR 1.TŘÍDY                                              SOKOL LIBČICE  C  –  OKRESNÍ PŘEBOR 2.TŘÍDY                                              SOKOL LIBČICE  D  –  OKRESNÍ PŘEBOR 2.TŘÍDY     

Nejbližším domácím zápasem bude předehrávka obou vzájemných zápasů našich týmů v Okresním přeboru 2.třídy , tak jak nařizuje regule soutěže . Zápasy budou odehrány během září 2017 – přesné termíny budou včas oznámeny .

První Libčický tým v okresních soutěžích , který se představí v domácím prostředí , bude Sokol Libčice C  proti mužstvu Černošic , a to v Sobotu 7.10.2017 od 9:30 v Libčické sokolovně .

Krajská soutěž bude zahájena o víkendu 30.9.-1.10.2017 . Zatím však není známo , jestli začneme v domácím prostředí , nebo naše první zápasy sehrajeme na půdě soupeřů , jejichž jména zatím také neznáme . Rozlosování soutěže proběhne během 14 dnů .

JAKO JEDINÉ Z NAŠICH TÝMŮ DOKÁZALO VE SVÉ SOUTĚŽI ZVÍTĚZIT MUŽSTVO SOKOL LIBČICE „C“. NA FOTCE S POHÁREM ZA VÍTĚZSTVÍ V OP II A S PUTOVNÍM POHÁREM TÉTO SOUTĚŽE